Η φωτογραφία μου
Γεννήθηκα ένα όμορφο πρωϊνό του Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη, εδώ μεγάλωσα και παραμένω πιστή σ'αυτή την πόλη, προς το παρόν, γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι σου επιφυλάσσει η ζωή! Όταν μεγάλωσα αποφάσισα να ασχοληθώ με το ραδιόφωνο, αφού η μουσική είναι η μεγάλη μου αγάπη. Τι πιο όμορφο από το να κάνεις ένα μικρόβιό σου επάγγελμα; Με την πάροδο των χρόνων ανακάλυψα και τη διαφήμιση, την εκφώνηση διαφημιστικών για την ακρίβεια. Έτσι εδώ και αρκετά χρόνια (ας κρύβουμε νούμερα χαχαχα) ασχολούμαι μόνο με αυτό. Αν θέλετε να πάρετε και μια γεύση από αυτό που κάνω επισκεφτείτε το soundcloud και καλή ακρόαση http://soundcloud.com/alexandra-adampa . Όμως εκτός από όλα αυτά τα υπέροχα, είμαι και μητέρα ενός υπέροχου αγοριού. Άλλο φοβερό αυτό στη ζωή μιας γυναίκας. Αυτά εν ολίγοις για το παρελθόν και το παρόν, για το τι μου επιφυλάσσει το μέλλον δεν ξέρω, όταν μάθω θα σας πω!

13 Φεβρουαρίου 2012

Για την Ελλάδα μας ρε γαμώτο!!!

Κρίνουμε και κατακρίνουμε τους πολιτικούς αυτής της χώρας και πολύ καλά κάνουμε αλλά….. Κρίνουμε, κατακρίνουμε τους πολίτες; τους εαυτούς μας;
Είμαστε πολίτες της πάρτης μας, του εαυτούλη μας κι αυτό κανείς δεν μπορεί να το διαψεύσει…. Ποτέ δε σκεφτήκαμε το σύνολο, ίσως γιατί έτσι μάθαμε (αν και αυτό δε μας δικαιολογεί), σκεφτόμασταν πάντα και μόνο τον εαυτό μας!!!

Για να πάει μπροστά αυτή η χώρα πρέπει να αλλάξουμε τρόπο σκέψης, να αλλάξουμε στάση ζωής!!! Πρέπει να σταματήσουμε, μόνο να φωνάζουμε και να κατηγορούμε μόνο τους πολιτικούς, πρέπει να κάνουμε και την αυτοκριτική μας επιτέλους, αν θέλουμε να πάει μπροστά αυτός ο τόπος!!! Δεν φταίνε μόνο αυτοί, φταίμε κι εμείς! Ας σταματήσουμε να ρίχνουμε το φταίξιμο πάντα και μόνο στους άλλους!
Όπως πολύ σωστά μου είπε ένας φίλος μου σε μια συζήτηση που είχαμε, η Ελλάδα μας είναι μία “επιχείρηση”, για να πάει καλά αυτή η “επιχείρηση” πρέπει ΟΛΟΙ να δουλέψουμε, να κάνουμε πράγματα όχι μόνο για την πάρτη μας, αλλά για το σύνολο. Πρέπει να πληρώσουμε όλοι αυτά που πρέπει να πληρώνουμε. ΟΛΟΙ όμως, όχι μερικοί!!!!! Ας αναλάβουμε τις ευθύνες μας ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ κι ας κοιτάξουμε να δουλέψουμε όλοι ΜΑΖΙ, κι όχι ο ένας ΚΡΥΦΑ εις βάρους του άλλου. Αυτή η χώρα έχει κάθε λόγο να υπάρχει και θα συνεχίσει να υπάρχει. Αρκεί ο ΠΟΛΙΤΗΣ να το θέλει.
Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι, αλλά δεν έχουμε καταλάβει ποιος είναι το κεφάλι. Οι πολίτες αυτής της χώρας, ή η Βουλή;;; Το κεφάλι είμαστε ΕΜΕΙΣ. ΟΧΙ η Βουλή. Εμείς εκλέγουμε αυτούς που θέλουμε να μας βολέψουν, και αυτοί εξυπηρετούν αυτούς που τους ψηφίζουν. Συστήσαμε ένα πελατειακό σύστημα που αυτοτροφοδοτείται και πλέον έφτασε στο σημείο να πατήσει τη σκανδάλη και να αυτοκτονήσει, γιατί δεν αντέχει άλλο τα χρέη που ανέλαβε για να τρώει ασύστολα. Συμφωνώ 100% με αυτά που μου έγραψε ο φίλος μου. Για σκεφτείτε το!!!!
Ας σταματήσουν επιτέλους οι λαμογιές, τα βολέματα, τα ρουσφέτια, οι απατεωνιές, η διαφθορά. Ας στρωθούμε στη δουλειά. ΟΛΟΙ!!!! Πως περιμένουμε από ένα κράτος να έχει χρήματα, όταν εμείς οι ίδιοι φροντίζουμε καθημερινά να το “κλέβουμε”;;;;
Δε χαϊδεύω κανένα πολιτικό μ’αυτό το κείμενο. Βρήκαν και τα έκαναν! Οι μάσκες όμως τώρα έπεσαν! Είναι στο χέρι μας ποιους θα επιλέξουμε την επόμενη φορά και είναι στο χέρι τους, όσοι εκλεχτούν να στρωθούν επιτέλους στη δουλειά, για να φτιάξουν ένα σωστό κράτος!!! Αυτή είναι η δουλειά τους που να πάρει, όχι τα προσωπικά τους συμφέροντα, αλλά το συμφέρον της Ελλάδας και των πολιτών της!!!!
Ας στρωθούμε στη δουλειά. ΟΛΟΙ!!!! Πολιτικοί και πολίτες!
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!!!!

2 σχόλια:

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.