Η φωτογραφία μου
Γεννήθηκα ένα όμορφο πρωϊνό του Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη, εδώ μεγάλωσα και παραμένω πιστή σ'αυτή την πόλη, προς το παρόν, γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι σου επιφυλάσσει η ζωή! Όταν μεγάλωσα αποφάσισα να ασχοληθώ με το ραδιόφωνο, αφού η μουσική είναι η μεγάλη μου αγάπη. Τι πιο όμορφο από το να κάνεις ένα μικρόβιό σου επάγγελμα; Με την πάροδο των χρόνων ανακάλυψα και τη διαφήμιση, την εκφώνηση διαφημιστικών για την ακρίβεια. Έτσι εδώ και αρκετά χρόνια (ας κρύβουμε νούμερα χαχαχα) ασχολούμαι μόνο με αυτό. Αν θέλετε να πάρετε και μια γεύση από αυτό που κάνω επισκεφτείτε το soundcloud και καλή ακρόαση http://soundcloud.com/alexandra-adampa . Όμως εκτός από όλα αυτά τα υπέροχα, είμαι και μητέρα ενός υπέροχου αγοριού. Άλλο φοβερό αυτό στη ζωή μιας γυναίκας. Αυτά εν ολίγοις για το παρελθόν και το παρόν, για το τι μου επιφυλάσσει το μέλλον δεν ξέρω, όταν μάθω θα σας πω!

21 Φεβρουαρίου 2012

Έλεος πια!!!

Το ντόμινο άρχισε να διαλύεται και δυστυχώς συνεχίζει να διαλύεται χωρίς εξαιρέσεις. Το ένα μαγαζί κλείνει μετά το άλλο. Επιχειρήσεις κλείνουν η μία μετά την άλλη. Άνθρωποι απλήρωτοι για μήνες, άνθρωποι μένουν ξαφνικά χωρίς δουλειά, οικογένειες “διαλύονται” οικονομικά….. Η κατάσταση πάει από το κακό στο χειρότερο!!!!

Ειλικρινά δεν ξέρω τι να πρωτοσκεφτώ….. Η κατάσταση στη χώρα μας είναι ανεξέλεγκτη, μα τι θα γίνει επιτέλους; Αυτό το ρημάδι το κράτος τι στο καλό κάνει; Κάτι θετικό δε διαβάζω, δε βλέπω. Τι θα απογίνουμε; Εμείς, τα παιδιά μας; "
Αυτή η ριμάδα η ανάπτυξη θα ξεκινήσει ποτέ; Ναι αυτή η ανάπτυξη!!! Γιατί χωρίς αυτήν, δε θα δούμε αυτό το πολυπόθητο φως στο τούνελ! Το μόνο που ακούμε συνεχώς είναι περικοπές, περικοπές και ξανά περικοπές! Έλεος πια! Εντάξει πληρώνουμε συνέχεια, αλλά έως πότε; Πρέπει να βγάζουμε κιόλας! Αν δεν αρχίσει αυτή η ανάπτυξη, θα διαλυθούμε όλοι! Η αγορά δε θα μπορεί να δουλέψει, τίποτα δε θα μπορεί να κινηθεί. Ας κάτσουν επιτέλους οι κυβερνώντες να δούνε σοβαρά τι θα γίνει με την Ελλάδα!!!! Τι στο καλό; Αλλού ζουν; Δε βλέπουν τι τραβάει ο κοσμάκης; Δε βλέπουν τι περνάει η αγορά; Οι επιχειρήσεις; Όλα έχουν “παγώσει”!!!
Τόσο καιρό μιλούσαν για μνημόνια, psi και πάει λέγοντας. Ε το ρημάδι το υπογράψατε, γλυτώσαμε προσωρινά τουλάχιστον την ανεξέλεγκτη χρεοκοπία, ξεκινήστε επιτέλους και την ιστορία με το δημόσιο (που αυτό βέβαια μας βάζει κατά πολύ μέσα). Και όχι δε θα λυπηθώ για τους κάποιους του δημοσίου που θα μείνουν εκτός και δε θα λυπηθώ για πολλούς λόγους!!!!
Δε θα λυπηθώ, γιατί αρκετοί δεν αξίζουν να είναι στο δημόσιο.
Δε θα λυπηθώ, γιατί αυτοί ποτέ δε λυπήθηκαν όλους όσους(του ιδιωτικού τομέα) απολύθηκαν από τις δουλειές τους.
Δε θα λυπηθώ, γιατί αυτοί σκέφτονται μόνο την πάρτη τους, οι βολεψάκηδες.
Δε θα λυπηθώ, γιατί πολλοί από αυτούς είναι αγενείς απέναντι σε εμάς που τους πληρώνουμε! Ναι ρε παιδιά όλοι εμείς σας πληρώνουμε!!!!
Δε θα λυπηθώ, γιατί πολλοί από αυτούς παίρνουν λεφτά που δεν αξίζουν να τα παίρνουν.
Σήμερα κάπου διάβασα ότι κάποιοι γιατροί εξακολουθούν να παίρνουν φακελάκια!!! Ντροπή σας κύριοι/ες(τρομάρα σας, σας αποκαλώ και κυρίους/ες) γιατροί που δώσατε και όρκο!!!!! Πραγματικά στο χέρι μας είναι να σταματήσει κι αυτό!!! Όλοι ξέρουμε τον τρόπο έτσι δεν είναι;;;;
Μα επιτέλους κάτι πρέπει να γίνει. Να ξαναφτιάξουμε ένα κράτος έτσι όπως πρέπει να είναι.
Επιτέλους όλοι οι Έλληνες πρέπει να σταματήσουμε να είμαστε παρτάκηδες, να σταματήσουμε να κλέβουμε το κράτος και φυσικά να σταματήσει να μας κλέβει κι αυτό!!!!
Να σταματήσουν οι πολιτικοί να σκέφτονται την καρέκλα τους!!! Ας σκεφτούν τη χώρα πρώτα απ’όλα κι όχι τις καρέκλες! Φτάνει πια!!! Ως εδώ! Βαρέθηκα να ακούω για εκλογές!!!! Αυτό μόνο σας απασχολεί επιτέλους; Η χώρα βουλιάζει κι εσείς σκέφτεστε τις αρχηγίες; Έλεος πια!

1 σχόλιο:

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.