Η φωτογραφία μου
Γεννήθηκα ένα όμορφο πρωϊνό του Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη, εδώ μεγάλωσα και παραμένω πιστή σ'αυτή την πόλη, προς το παρόν, γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι σου επιφυλάσσει η ζωή! Όταν μεγάλωσα αποφάσισα να ασχοληθώ με το ραδιόφωνο, αφού η μουσική είναι η μεγάλη μου αγάπη. Τι πιο όμορφο από το να κάνεις ένα μικρόβιό σου επάγγελμα; Με την πάροδο των χρόνων ανακάλυψα και τη διαφήμιση, την εκφώνηση διαφημιστικών για την ακρίβεια. Έτσι εδώ και αρκετά χρόνια (ας κρύβουμε νούμερα χαχαχα) ασχολούμαι μόνο με αυτό. Αν θέλετε να πάρετε και μια γεύση από αυτό που κάνω επισκεφτείτε το soundcloud και καλή ακρόαση http://soundcloud.com/alexandra-adampa . Όμως εκτός από όλα αυτά τα υπέροχα, είμαι και μητέρα ενός υπέροχου αγοριού. Άλλο φοβερό αυτό στη ζωή μιας γυναίκας. Αυτά εν ολίγοις για το παρελθόν και το παρόν, για το τι μου επιφυλάσσει το μέλλον δεν ξέρω, όταν μάθω θα σας πω!

08 Μαρτίου 2012

Το κτήνος που ακούει στο όνομα Joseph Kony

Πέρα του τρα λα λα, πέρα του χαβαλέ, πέρα των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο καθένας ξεχωριστά ή η χώρα μας, σήμερα ανακάλυψα κάτι καινούριο. Είναι ας πούμε γνωστό ότι γίνονται κτηνωδίες σε κάποια μέρη του κόσμου, αυτό όμως που είδα σήμερα με συγκλόνισε, έμεινα άφωνη, δάκρυσα, δημιουργήθηκαν ποικίλα συναισθήματα μέσα μου.

Δυστυχώς υπάρχει ένα κτήνος κάπου εκεί έξω, δεν ξέρω πως αλλιώς να τον χαρακτηρίσω, που ο καθένας με τον τρόπο του πρέπει να σταματήσει.
Σας παρακαλώ πολύ αφιερώστε 30 λεπτά από το ζωή σας και δείτε ΟΛΟ το βίντεο!!!! Θα μάθετε ότι χρειάζεται γι'αυτόν. Και σας παρακαλώ πολύ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!!!!
Αυτό το τέρας πρέπει να το μάθει ο κόσμος, όχι για να τον κάνουμε διάσημο με την γνωστή έννοια του διάσημου, αλλά για να βοηθήσουμε να τον πιάσουν και να πληρώσει για όλα αυτά τα εγκλήματα που κάνει εδώ και τόσα χρόνια!!!
Είμαι μάνα και είμαι πάρα πολύ ευαισθητοποιημένη σε ότι αφορά τα παιδιά!!!


Το site στο internet είναι σ’αυτή τη διεύθυνση: http://kony2012.s3-website-us-east-1.amazonaws.com/
Η σελίδα στο facebook είναι: https://www.facebook.com/invisiblechildren

Πρέπει όλοι να είμαστε ενωμένοι για τέτοιους σκοπούς!
Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.