Η φωτογραφία μου
Γεννήθηκα ένα όμορφο πρωϊνό του Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη, εδώ μεγάλωσα και παραμένω πιστή σ'αυτή την πόλη, προς το παρόν, γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι σου επιφυλάσσει η ζωή! Όταν μεγάλωσα αποφάσισα να ασχοληθώ με το ραδιόφωνο, αφού η μουσική είναι η μεγάλη μου αγάπη. Τι πιο όμορφο από το να κάνεις ένα μικρόβιό σου επάγγελμα; Με την πάροδο των χρόνων ανακάλυψα και τη διαφήμιση, την εκφώνηση διαφημιστικών για την ακρίβεια. Έτσι εδώ και αρκετά χρόνια (ας κρύβουμε νούμερα χαχαχα) ασχολούμαι μόνο με αυτό. Αν θέλετε να πάρετε και μια γεύση από αυτό που κάνω επισκεφτείτε το soundcloud και καλή ακρόαση http://soundcloud.com/alexandra-adampa . Όμως εκτός από όλα αυτά τα υπέροχα, είμαι και μητέρα ενός υπέροχου αγοριού. Άλλο φοβερό αυτό στη ζωή μιας γυναίκας. Αυτά εν ολίγοις για το παρελθόν και το παρόν, για το τι μου επιφυλάσσει το μέλλον δεν ξέρω, όταν μάθω θα σας πω!

03 Ιανουαρίου 2012

Καλώς ήρθατε!!!

Όλο και περισσότερος κόσμος χρησιμοποιεί αυτό τον τρόπο για να εκφραστεί. Μα όλοι/ες έχουν κι από ένα blog, από το Χ άγνωστο μέχρι τον/την celebrity που ίσως θέλει να κρατηθεί στην επικαιρότητα.
Ε γιατί να μην το επιχειρήσω κι εγώ;
Η αλήθεια είναι ότι δεν είμαι και πολύ του γραπτού λόγου. Για να δούμε θα καταφέρω να μεταφέρω τις σκέψεις μου σε κάποια γραπτά; Ίδωμεν. Σας παρακαλώ να είστε επιεικείς μαζί μου.
Θα προσπαθήσω να σας μεταφέρω λοιπόν γραπτώς τις σκέψεις μου από την καθημερινότητά μου, από αυτά που βιώνω, από αυτά που γίνονται γύρω μας, από αυτά που συζητάω με φίλους/ες, από αυτά που όλοι λίγο πολύ «κριτικάρουμε»

Καλώς ορίσατε λοιπόν στον διαδικτυακό μικρόκοσμό μου!

2 σχόλια:

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.